به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، حمید سرفراز با بیان این موضوع، هشدار داد که عدم کنترل این روند میتواند به تشدید مشکلات نظام قضایی بینجامد.
سرافراز، متولد شهر سلماس و دارنده مدرک دکتری حقوق خصوصی، با ۲۶ سال سابقه فعالیت در حوزه حقوق و ۲۰ سال تجربه در حرفه وکالت، از جمله وکلای باسابقه و مورد اعتماد در استان آذربایجان غربی به شمار میرود. وی سالها در تهران به وکالت اشتغال داشت و از دو سال پیش به ارومیه بازگشته و فعالیت حرفهای خود را در این شهر ادامه میدهد.
کاهش انباشت پروندهها با بهرهگیری از وکلای جوان سرافراز با اشاره به حجم بالای پروندههای انباشته شده در دادگستری و ناکارآمدی نسبی دادگاههای حل اختلاف، پیشنهاد کرد: «میتوان از ظرفیت وکلای تازهوارد برای حل و فصل اختلافات در دفاتر وکالت استفاده کرد. اگر قوانینی تصویب شود که امکان حل اختلافات و سازش میان طرفین دعوا در دفاتر وکالت فراهم آید، از حجم پروندههای ورودی به دادگاهها کاسته خواهد شد و این امر به تسریع فرایند دادرسی کمک شایانی میکند.»
ضرورت حضور اجباری وکیل در فرایند دادرسی وی همچنین بر لزوم اجباری شدن حضور وکیل در فرایند دادرسی تأکید کرد و افزود: «قوه قضاییه میتواند با اختصاص بودجههای لازم، حضور وکیل در پروندههای کیفری و حقوقی را اجباری کند. این اقدام نه تنها به کاهش اطاله دادرسی کمک میکند، بلکه گامی مهم در جهت تحقق عدالت قضایی و تضمین حقوق شهروندی خواهد بود.»
عدالت قضایی و توسعهیافتگی سرافراز با بیان اینکه عدالت قضایی یکی از شاخصهای اصلی توسعهیافتگی جوامع است، خاطرنشان کرد: «افزایش تعداد وکلا میتواند به تحقق عدالت قضایی کمک کند، اما تنها در صورتی که این افزایش با مدیریت صحیح و تدابیر کارشناسانه همراه باشد. در غیر این صورت، شاهد تشدید مشکلات موجود در سیستم قضایی خواهیم بود و این امر به جای بهبود، به اختلال بیشتر در فرایند دادرسی منجر خواهد شد.»
سرافراز در پایان تأکید کرد که نظام وکالت نیازمند اصلاحات ساختاری است تا بتواند بهعنوان یکی از ارکان مهم تحقق عدالت، نقش خود را به درستی ایفا کند.
حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، در خطبههای نماز جمعه این هفته با تاکید بر نبوغ و ابتکار عمل دانشمندان ایرانی، اعلام کرد که دشمنان از نبرد سخت و حمله به ایران ناامید شدهاند و اکنون به نبرد نرم روی آوردهاند.
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی و حوزه هنری آذربایجان غربی، به عنوان دو نهاد متولی فرهنگ و هنر در استان، در روز ۲ اسفند، که مصادف با روز جهانی زبان مادری و سالروز وفات دده کاتیب، شاعر بزرگ تورک آذربایجانی است، عملکردی غیرقابل قبول و غیرمسئولانه از خود نشان دادند.
اتاقهای مشترک ایران با کشورهای مختلف، بهمنظور توسعه تجارت، بازرگانی و فعالیتهای اقتصادی مشترک، از دهه ۷۰ به بعد با حمایت اتاق بازرگانی ایران تأسیس شدهاند. در این راستا، اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه نیز از دهه ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: سه اثر از هنرمندان استانی به بخش داوری اصلی مرحله نهایی نهمین جشنواره سرو سیمین راه یافته، دو اثر به بخش هدایای دیپلماتیک و دو اثر هم به بخش آثار فاخر این جشنواره راه یافتند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه