به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، رئیس دانشگاه تبریز در نشست مشترک با مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی در دانشگاه تبریز، اظهار کرد: مسائل زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است و ما اسم ورشکستگی در منابع را به ناترازی تبدیل کردهایم و متأسفانه ۴۶ سال است که کشور را با منابع اداره میکنیم.وی ادامه داد: کشور ما بهعنوان یک کشور خشک و نیمهخشک محسوب میشود و در طول سالهای اخیر سطح زیر کشت در در دریاچه ارومیه بسیار افزایش یافته و البته مشکل ما صرفا دریاچه ارومیه نیست بلکه فرونشستها، تالابها، منابع زیرزمینی، سدها، افزایش تعداد چاه از ۷ هزار حلقه به ۹۰ هزار حلقه و … از جمله مشکلات اصلی ما در مسائل زیست محیطی است.
افزایش همکاریها بین دانشگاه و اداره کل حفاظت محیط زیست
محمدرضا حسینزاده؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز نیز با اشاره به ظرفیت بحث فسیلشناسی، بر افزایش همکاریهای مابین دانشگاه و اداره کل حفاظت محیط زیست استان تاکید کرد.
مرجعیت تحقیقات دانشگاه مادر استان مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز گفت: ما یک نهاد و مرجع نظارتی هستیم و در بحث تحقیقاتی، نظر دانشگاه مادر استان برای ما مرجعیت دارد.محمدحسین حسنزاده ادامه داد: در بحث دریاچه ارومیه و سایر موضوعات فنی و اجتماعی، از دانشگاه تبریز میخواهیم مطالبه گری کرده و در این امر پیشگام باشد و ما نیز اعلام آمادگی میکنیم که در راستای حفظ محیط زیست، از دستگاههای اجرایی مطالبهگری کنیم.
استاندار آذربایجان غربی گفت: باتوجه به وضعیت منابع آبی مشکلی در تامین آب شرب منطقه نداریم و در سایر حوزه ها از جمله کشاورزی نیازمند برنامه ریزی و مدیریت صحیح منابع آبی هستیم.
استاندار آذربایجانغربی در جلسه شورای تأمین مسکن استان با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساختها درطرحهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، تأمین مسکن را از دغدغههای اصلی مدیریت استان دانست.
ادارات دولتی در آذربایجان غربی از روز ۲۰ اردیبهشت ، از ساعت ۷:۰۰ لغایت ۱۴:۰۰ فعال خواهد بود.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه