به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، مختار خانی با اشاره به اهمیت موزههای تاریخ طبیعی و نقش آنها در آموزش و فرهنگسازی گفت: این موزهها تنها مجموعههایی نمایشی نیستند بلکه مراکز زنده آموزشی بهشمار میروند که میتوانند نسلهای مختلف را با ثروتها و قابلیتهای تنوع زیستی کشور و بهویژه استان آذربایجان غربی آشنا کنند و حس مسئولیتپذیری را در آنان تقویت نمایند.
وی افزود: تحقق این هدف مهم، نیازمند بهرهگیری از ظرفیت متخصصان دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست استان با تاکید بر نقش موزههای تنوع زیستی در معرفی ظرفیتهای طبیعی منطقه اظهار کرد: استان آذربایجان غربی با برخورداری از زیستگاههای متنوع و تالابهای منحصر به فرد، از غنای گونهای قابل توجهی بهرهمند است و موزه تنوع زیستی میتواند ابزار مؤثری برای معرفی این گنجینه ارزشمند باشد.
گفتنی است موزه تاریخ طبیعی ارومیه، مجموعهای کمنظیر از گونههای گیاهی و جانوری استان را در خود جای داده و در انتهای بلوار والفجر، تقاطع آذربایجان، در کنار رودخانه شهرچای واقع شده است.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه