به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، رضا رحمانی با اشاره به عدم وجود بودجه مشخص برای دریاچه ارومیه در سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: با تعریف این ردیف بودجهای، تمام اعتبارات مورد نیاز برای پروژههای احیا از طریق این مسیر تأمین میشود و دیگر نیازی به طی مراحل اداری پیچیده برای انتقال اعتبارات نیست. این اقدام میتواند تحول اساسی در روند احیای دریاچه ایجاد کند، چرا که امکان برنامهریزی بلندمدت و تأمین مالی پایدار را فراهم میسازد.
رحمانی در ادامه به سایر اولویتهای استانی اشاره کرد و بر ارتقای جایگاه روابط عمومیها، برگزاری جلسات هفتگی با مردم، بهبود شاخصهای سلامت و آموزش، و جذب سرمایهگذاران برای توسعه اقتصادی تأکید نمود.
وی تصریح کرد: برنامهریزی برای برگزاری ملاقاتهای چهرهبهچهره مدیران با مردم هر چهارشنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت یکپارچه در تمام دستگاههای اجرایی اجرا خواهد شد.
به گزارش قارتال، این تصمیم در حالی اتخاذ میشود که دریاچه ارومیه به عنوان دومین دریاچه آبشور دنیا سالهاست با بحران خشکسالی مواجه است. اختصاص بودجه مستقل میتواند امیدها برای نجات این میراث طبیعی ارزشمند را تقویت کند. استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال برای احیای دریاچه هزینه شده، تأکید کرد این اقدام جدید نقطه عطفی در روند احیا خواهد بود.
شایان ذکر است دریاچه ارومیه از سال ۱۳۹۳ در دستور کار احیای دولت قرار گرفته و تصمیم اخیر میتواند با تأمین مالی هدفمند و نظارت دقیق، سرعت بخشیدن به روند احیا را به همراه داشته باشد. این در حالی است که استان آذربایجان غربی همچنان نیازمند توجه ویژه در حوزههای سلامت و آموزش است که استاندار وعده برنامهریزی دقیق برای ارتقای این شاخصها را داده است.
تازههای پزشکی هفته به ۴ افسانه در مورد سلامت و بهداشت جنسی میپردازد.
سخنگوی دولت درباره حواشی اخیر سفر یکی از معاونان پزشکیان گفت: سبک زندگی اعضای کابینه، در عین حال که یک موضوع شخصی است، اما باید بهگونهای باشد که باعث تحریک مردم نشود.
فرماندار ارومیه در روز طبیعت از مراکز مدیریت راهها و کنترل ترافیک بازدید کرد و وضعیت جادههای مواصلاتی این شهرستان را بررسی نمود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی گفت: امسال در ایام نوروز بیش از ۴۸هزار و ۵۰۰ نفر از مسافران و گردشگران از سه سد شهرچای، مهاباد و آغچای بازدید کردند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه