به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی اظهار کرد: این استان در سال گذشته بیش از ۷۶۷ هزار رأس دام زنده به همراه ۱٬۵۸۴ تن لاشهٔ گرم به تهران و سایر استانها ارسال کرده و در حال برنامهریزی برای ایجاد نخستین زنجیرهٔ تولید گوشت قرمز خود است.
دیانتی افزود: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیتهای دامی خود، به یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: استان در حال حاضر رتبهٔ چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینهٔ تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبهٔ دوم را کسب کرده است.
وی در ادامه به برنامههای توسعهای استان اشاره و خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه برای ایجاد اولین زنجیرهٔ تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده و پیشبینی میشود این طرح در سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
دیانتی تأکید کرد: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی و یکپارچهسازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.
وی یادآور شد: ایجاد زنجیرهٔ تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.
وی در پایان بیان کرد: این اقدام میتواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.
رئیس اداره توسعه مدیریت و منابع راهداری آذربایجانغربی از آمادگی و تجهیز ۳۷ مجتمع خدماتیـرفاهی در محورهای اصلی استان برای ارائه خدمات به زائران اربعین خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان تکاب از بهرهبرداری رسمی پروژه بهسازی و آسفالت محور روستایی چراغتپه – قینرجه خبر داد.
امیررضا مسلمان، ورزشکار جوان از شهرستان میاندوآب، موفق شد با غلبه بر رقبا به عضویت تیم ملی کاتای سبک شوتوکان در رده سنی جوانان کشور درآید.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهیندژ از دستگیری یک صیاد متخلف حین صید غیرمجاز در رودخانه زرینهرود خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه