به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، طاهر کیامهر ضمن اعلام این خبر عنوان کرد: با توجه به اینکه ادارات باید به عنوان الگو و نماد عمل به برنامه های مدیریت مصرف در جامعه باشند و با رعایت الگوی مصرف تعیین شده ضمن حفظ و پیشگیری از تضییع بیت المال در گذر از پیک بار تابستان و کمک به رفع ناترازی برق نیز همراه صنعت برق باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: متاسفانه در برخی از موارد شاهد بدمصرفی و مصرف خارج از عرف در ادارات استان هستیم که این امر به دلیل عدم توجه به برنامه های مدیریت مصرف در این ادارات بوده و گاها این ادارات چندین برابر الگو مصرف می کنند.
وی اضافه کرد: ادارات پرمصرف توسط قرارگاه پایش و رصد مصرف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی شناسایی و اخطارهای لازم به این ادارات جهت کاهش مصرف داده شده که در صورت عدم رعایت و کاهش مصرف توسط این ادارات با هدف شفافسازی و پاسخگویی عمومی، فهرست اداراتی که مصرف آن ها از الگوی تعیینشده مصرف برق تجاوز کند، تهیه و به رسانهها اعلام خواهد شد.
کیامهر به لزوم کاهش حداکثر ۲۰ درصدی مصرف برق ادارات در ساعات اداری اشاره کرد و گفت: براساس مصوبه دولت ادارات، بانک ها و دستگاه های اجرایی در ایام پیک بار تابستان موظف به کاهش ۲۰ درصدی مصرف برق در ساعات کاری و کاهش ۷۰ درصدی در خارج از ساعات اداری هستند؛ تهیه دیزل ژنراتور و تامین بخشی از مصارف ادارات از طریق احداث نیروگاه خورشیدی از دیگر اقدامات و وظایفی است که بر تمامی ادارات تکلیف شده و همه ادارات باید نسبت به اجرای این تکالیف ابلاغی اقدام نمایند.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه