آغاز برداشت بیش از ۸هزار ۱۰۰تن سیر خشک در شاهین‌دژ

مدیر جهاد کشاورزی شاهین‌دژ، از آغاز برداشت بیش از 8هزار و 100 تن سیر خشک از مزارع این شهرستان خبر داد و شاهین‌دژ را قطب تولید سیر در آذربایجان‌غربی معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، یعقوب عارفی، با اشاره به آغاز برداشت سیر خشک در این شهرستان اظهار داشت: در سال زراعی جاری، سطح زیر کشت سیر در شاهین‌دژ مطابق الگوی کشت ۴۵۰ هکتار است که با توجه به میانگین عملکرد ۳۵ تن در هکتار سیر تر، معادل حدود ۱۸ تن سیر خشک، تولید مناسبی خواهیم داشت.

وی افزود: ارقام غالب در این منطقه شامل سیر قرمز و صورتی است که از کیفیت بالایی برخوردارند و بازارپسندی خوبی دارند.

عارفی با اشاره به بهره‌گیری از سیستم‌های نوین آبیاری در مزارع سیر این شهرستان گفت: در راستای ارتقای بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، بیشتر مزارع سیر این شهرستان به سیستم‌های نوین آبیاری از جمله نوار تیپ مجهز شده‌اند.

وی تصریح کرد: کشت این محصول در ماه‌های شهریور و مهر ۱۴۰۳ انجام شده و برداشت آن در خردادماه سال جاری آغاز شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهین‌دژ در پایان ابراز امیدواری کرد با استمرار حمایت‌ها و مدیریت بهینه منابع، شاهد افزایش تولید و توسعه کشت این محصول در سال‌های آتی در سطح شهرستان باشیم.