به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، رضا مهرافروز مدیرکل این نهاد از جمعآوری بیش از ۴۳۰ میلیارد تومان کمک مردمی در سهماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
وی با اشاره به رشد مشارکت از طریق روشهای نوین الکترونیکی افزود: از مجموع ۴۵ میلیارد تومان درآمد نقدی، بیش از ۳۸ میلیارد تومان معادل ۸۲ درصد از طریق بسترهای الکترونیکی همچون کد دستوری، درگاه اینترنتی، سامانه جدید «سما» و سایر شیوههای غیرحضوری جمعآوری شده است.
مهرافروز با بیان سهم اقلام غیرنقدی و شرعی در این کمکها گفت: مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان از محل صدقات نقدی و ۱۲۴ میلیارد تومان نیز شامل زکات، کفارات نقدی و غیرنقدی و کمکهای مستقیم مردمی بوده است.
وی از پویشهای اطعام مهدوی، نذر قربانی و اطعام غدیر به عنوان نمونههایی از مشارکت گسترده مردم در طرحهای اطعام و حمایت غذایی یاد کرد و گفت: مردم استان همواره در مناسبتهای مذهبی با شور و همدلی به یاری محرومان میشتابند.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجانغربی با تاکید بر نقش زیرساختهای غیرحضوری در تسهیل مشارکتها اظهار کرد: هماکنون سامانه سما و سایر ابزارهای دیجیتال، بستر مطمئن و سریعی برای کمکرسانی فراهم کردهاند. خیرین میتوانند با ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۴ در پویشهای حمایتی مشارکت نمایند.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتقال آب از دریاچه وان، عملیترین گزینه برای نجات ارومیه است.
در جلسهای تخصصی با محوریت احیای حوضه آبریز دریاچه ارومیه که در استانداری آذربایجانشرقی برگزار شد، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه آب نسبت به تناقضها، بیبرنامگیها و نبود اقدام مؤثر برای احیای دریاچه هشدار دادند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه