به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، حبیب خوشفطرت گفت: از میان ۲۴ نقطه پرحادثه شناساییشده در استان آذربایجانغربی، ۱۴ مورد در حوزه شهرستان ارومیه قرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات صورتگرفته در راستای ارتقای ایمنی جادهها افزود: تاکنون ۱۰ نقطه از این موارد بهطور کامل ایمنسازی شده و چهار نقطه باقیمانده نیز در مراحل پایانی عملیات هستند.
خوشفطرت در تشریح فعالیتهای زیرساختی در محورهای مواصلاتی شهرستان ارومیه گفت: در سال گذشته، ۲۷ کیلومتر از محور ارومیه–سلماس با نصب نیوجرسی اصلاح شده که این اقدام تأثیر بسزایی در کاهش آمار تصادفات داشته است.
وی ادامه داد: در سال جاری نیز ۲۰ کیلومتر گاردریل و پنج کیلومتر نیوجرسی در مسیرهای پرتردد شهرستان نصب شده که به شکل مؤثر در افزایش ایمنی جادهها نقشآفرین بوده است.
رئیس اداره راهداری ارومیه همچنین از نصب ۴۱ دستگاه دوربین نظارتی در جادههای استان خبر داد و افزود: بهزودی شش دوربین دیگر نیز به این مجموعه اضافه خواهد شد که در رصد سرعت، ثبت تخلفات و پیشگیری از حوادث جادهای تأثیرگذار خواهد بود.
این اقدامات در راستای سیاستهای کلان سازمان راهداری و با هدف کاهش تصادفات، حفظ جان مسافران و بهبود کیفیت تردد در محورهای ارتباطی شهرستان در حال اجرا است.
رئیس اورژانس آذربایجانغربی از واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور باراندوز ارومیه خبر داد و گفت: در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند که با اقدام بهموقع تیمهای فوریتهای پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتقال آب از دریاچه وان، عملیترین گزینه برای نجات ارومیه است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه