جشنواره طعم امید ۴ در ارومیه برگزار شد

مرحله استانی جشنواره طعم امید ۴ با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی و جمعی از مسئولان، به میزبانی ارومیه برگزار و توان‌خواهان به رقابت پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، جشنواره طعم امید ۴، رویدادی با محوریت طبخ غذاهای بومی و با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و سازمان بهزیستی، در هتل غزال ارومیه برگزار شد.

مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی آذربایجان‌غربی در این مراسم با تأکید بر اهمیت امیدآفرینی و حفظ فرهنگ محلی، این جشنواره را میعادگاهی ارزشمند برای توان‌خواهان و نمایش توانمندی‌های آن‌ها دانست.

این جشنواره که با حضور ۱۲ شرکت‌کننده و داوران متخصص برگزار شد، مرحله استانی آن در ارومیه انجام شد و در روزهای آینده بخش منطقه‌ای در تبریز برگزار خواهد شد و مرحله کشوری نیز به زودی اجرا می‌شود.

محمداسماعیل شیخ‌قرایی، مدیرعامل انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس، جشنواره طعم امید را فرصتی برای اشتغال و توانمندسازی افراد توان‌خواه عنوان کرد و خواستار استمرار برگزاری این رویداد ملی شد.

در پایان مراسم، از برندگان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیس تجلیل به عمل آمد.