افزایش تولید گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تا پایان سال

رئیس معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با بهره‌برداری از فاز نخست واحد ۷۵۰ هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی در شهرستان بوکان، ظرفیت تولید گوشت مرغ استان تا پایان سال ۱۳۵۰ تن افزایش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی به همراه جمعی از مسئولان استانی از جمله مدیرکل دامپزشکی استان و مسئول سازمان بسیج جامعه مهندسین کشاورزی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با حضور در روستای آغلیان شهرستان بوکان، روند صدور پروانه بهره‌برداری فاز نخست واحد بزرگ زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ «اروم گوهر دانه» را بررسی کردند.

بستانچی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در جریان این بازدید اظهار کرد: در فاز نخست این واحد تولیدی، پروانه بهره‌برداری برای پرورش ۱۲۵ هزار قطعه مرغ گوشتی در پنج سالن صادر شده است.

وی افزود: این مجموعه در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار احداث می‌شود که شامل پنج واحد بوده و هر واحد دارای پنج سالن پرورشی خواهد بود.

به گفته بستانچی، با بهره‌برداری کامل از این طرح، ظرفیت تولید گوشت مرغ استان تا پایان سال جاری حدود ۱۳۵۰ تن افزایش می‌یابد که نقش مهمی در تأمین نیاز بازار و ارتقای امنیت غذایی ایفا خواهد کرد.