به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، در این جلسه، جزئیات اجرایی طرح شامل انتخاب شرکتهای تولیدی، نحوه توزیع در مدارس، رعایت استانداردهای بهداشتی و نظارت بر روند توزیع بررسی شد. علیاکبر صمیمی با تأکید بر ضرورت تأمین بهموقع شیر، حفظ کیفیت و سلامت محصول و ایجاد سازوکار شفاف برای انعقاد قراردادها، خواستار تسریع در اجرای طرح شد. نمایندگان شرکتهای لبنی نیز آمادگی خود را برای تأمین شیر، نیروی کار و تجهیزات تولید اعلام و پیشنهادات خود را برای عقد قرارداد ارائه کردند. این طرح با هدف بهبود تغذیه دانشآموزان، ارتقای سلامت جسمی، پیشگیری از سوءتغذیه و ایجاد عادت مصرف لبنیات از سنین کودکی اجرا میشود و معمولاً دانشآموزان مقطع ابتدایی مدارس دولتی کشور را شامل میشود.