ساعت شروع بکار نانوایان در ماه رمضان اعلام شد

در جلسه کمیسیون نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی نحوه کارکرد و زمان شروع پخت واحدهای نانوایی در ماه مبارک رمضان تعیین شد که از طریق اتحادیه نانوایان به همه واحدهای نانوایی استان ابلاغ خواهد شد.

 به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،دوازدهمین جلسه کمیسیون نظارت در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی برگزار شد. در این جلسه نحوه کارکرد و زمان شروع پخت واحدهای نانوایی در ماه مبارک رمضان تعیین شد که از طریق اتحادیه نانوایان به همه واحدهای نانوایی استان ابلاغ خواهد شد.

غلامرضا بابایی رئیس سازمان صمت استان اظهار کرد: با توجه به اینکه شروع ماه مبارک رمضان بعد از تعطیلات عید نوروز خواهد بود در دوازدهمین جلسه کمیسیون نظارت استان نحوه فعالیت واحدهای نانوایی تعیین و به تصویب اعضاء رسید.

وی افزود: ساعت شروع پخت واحدهای نان روغنی، بربری و سنگک پزی ها از ساعت 14 ظهر شروع و تا بعد از اذان مغرب و عشاء ادامه خواهد داشت و واحد های پخت نان لواش مطابق سنوات گذشت در نوبت صبح و طبق ساعات اعلام شده از سوی اتحادیه مربوطه خواهد بود.

بابایی تصریح کرد: نحوه کارکرد واحدهای صنفی پخت اغذیه و غذاهای آماده برای ارائه خدمات به مسافران در ایام مبارک رمضان پس از بررسی و مکان نمایی توسط کمیته ای متشکل از اماکن عمومی، اتاق اصناف و اتحادیه مربوطه اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی تأکید کرد: واحدهای صنفی که در ماه مبارک رمضان مجاز به فعالیت خواهند بود باید تمام موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنند در غیر این صورت با واحدهای خاطی مطابق قانون نظام صنفی رفتار خواهد شد.

بابایی خاطرنشان کرد: نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی بخصوص واحدهای پخت نان در ماه مبارک رمضان توسط دستگاه های نظارتی مربوطه بصورت روزانه و با شدت بیشتر نسبت به ایام دیگر انجام خواهد شد و واحد های پخت نان روغنی، بربری و سنگک در نوبت صبح اجازه فعالیت و پخت را ندارد و در صورت مشاهده با خاطیان مطابق قانون رفتار خواهد شد.