به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،سعید شهند افزود: در این جلسه که با دبیری اداره کل حفاظت محیط زیست استان برگزار شد، ضمن اشاره به قانون هوای پاک، به خصوص ماده ۱۱ این قانون به رسالت محیط زیست به منظور صیانت از حقوق مردم و سلامت جامعه اشاره و بر اجرای آن تاکید شد.
وی اظهار کرد: در نهمین جلسه کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک پرونده ۱۰ واحد صنعتی و تولیدی بررسی و با توجه به ضوابط زیست محیطی به ۸ واحد مجوز احداث و بهره برداری صادر شد.
شهند گفت: کمسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک برای بررسی فعالیت واحدهای که در مرحله احداث و بهره برداری دارای مشکل استقرار و آلایندگی هستند تشکیل می شود و در صورتی که واحد تولیدی و صنعتی با توجه به نتایج آزمایشات انجام شده دارای بار آلودگی نباشند با نظر موافق اعضا کمیسیون، مجوزهای لازم برای استقرار یا ادامه فعالیت آن صادر می شود.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتقال آب از دریاچه وان، عملیترین گزینه برای نجات ارومیه است.
در جلسهای تخصصی با محوریت احیای حوضه آبریز دریاچه ارومیه که در استانداری آذربایجانشرقی برگزار شد، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه آب نسبت به تناقضها، بیبرنامگیها و نبود اقدام مؤثر برای احیای دریاچه هشدار دادند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه