به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی با بیان اینکه ۱۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی میاندوآب به تولید نهال اختصاص یافته است، اظهار کرد: این شهرستان در تولید نهال دارای برند ملی و منطقهای است.
وی افزود: در حال حاضر تولید نهال در میاندوآب برای ۱۷۵ نفر بطور مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم، اشتغال ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: نهال های تولیدی بیشتر هستهدار شامل هلو، شلیل، زردآلو، گیلاس، آلو و آلبالو، دانهدار شامل سیب، گلابی و به و دانه خشکها شامل گردو و بادام و انگور است.
دیانتی ادامه داد: نهالهای تولیدی در این شهرستان به تمام نقاط کشور و کشورهای همسایه از جمله عراق صادر میشود که وجود تقاضای بالا برای نهال تولیدی در شهرستان، حاکی از کیفیت بالای محصول تولیدی است.
وی اضافه کرد: در راستای دانش بنیان کردن تولید نهال و اجرایی کردن سیاستهای وزرات جهاد کشاورزی در زمینه تولید نهالهای پایه رویشی با کیفیت بالا، مجوز تولید نهال پایه رویشی با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی بر احراز شرایط لازم و رعایت اصول فنی نهالستان ها، برای تعداد زیادی از نهالکاران شهرستان میاندوآب صادر شده است.
وی افزود: در همین راستا مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی میاندوآب در صدد احداث باغ مادری جهت تهیه پیوندک مورد نیاز برای پایههای رویشی تولیدی در شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: در راستای ساماندهی عرضه نهال در شهرستان، جلوگیری از دپوی این محصول و تکریم تولیدکنندگان و فروشندگان نهال، درخواست راه اندازی شهرک سایت نهال، به منظور عرضه و فروش نهال، یکی از برنامههای اولویت دار مدیریت جهاد کشاورزی است.
دیانتی گفت: با توجه به اینکه یکی از اصول مهم در احداث باغ و تولید تجاری میوه، استفاده از نهال سالم، دارای لیبل و گواهی بهداشت و مطمئن میباشد، از اینرو باغداران به منظور ایجاد باغ سالم، یکنواخت و اقتصادی، باید نهالها را از نهالستانهای دارای مجوز تهیه کنند.
سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب گفت: تاکنون ۹ هزار و ۳۱۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان میاندوآب بازسازی و بهسازی شده است.
نمایشگاه گروهی نقاشی با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی افتتاح شد.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: در سال گذشته به استناد آمار ثبت شده در سامانه رصد، تعداد 9 هزار و 146 نفر در حوزه اصناف آذربایجان غربی صاحب شغل شده اند.
«بابک لطفی خواجه پاشا» نویسنده و کارگردان سینمای ایران بعنوان چهره هنر انقلاب اسلامی آذربایجان غربی درسال ۱۴۰۳ معرفی شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه