به گزارش پایگاه خبری قارتال نیور، معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه در این رتبه بندی ۱۵۴ دانشگاه از ایران شرکت داشته اند، که دانشگاه ارومیه در بین دانشگاههای جامع ایران رتبه ۹ را کسب کرده است گفت: نظام رتبهبندی سایمگو توسط گروهی پژوهشی در دانشگاه گرانادا (اسپانیا) ابداع شده است که با استفاده از الگوریتم هایی اطلاعات شاخصهای مختلف را استخراج و بر اساس آن نشریات را از لحاظ اعتبار علمی رتبهبندی میکند.
عباس شفیعی افزود: بنا بر اعلام معاونت پژوهشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC،نه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ارومیه در زمره 1درصد پژوهشگران پر استناد جهان قرار گرفتند.
دکتر صمد جعفر مدار از دانشکده فنی مهندسی، دکتر مهران مرادی از دانشکده دامپزشکی، دکتر شهرام خلیل آریا از دانشکده فنی مهندسی، دکتر هادی الماسی از دانشکده کشاورزی، دکتر چنگیز قبادی از دانشکده برق و کامپیوتر، دکتر قادر رضازاده از دانشکده فنی مهندسی، دکتر حسین تاجیک از دانشکده دامپزشکی، دکتر عطا چیت ساز از دانشکده فنی مهندسی و دکتر جواد نوری نیا از دانشکده برق و کامپیوتر، ۹ نفر عضو هیات عملی دانشگاه ارومیه هستند که در این لیست قرار گرفتند .
این نظام رتبهبندی یکی از جدیدترین و جامعترین روشهای رتبهبندی پژوهشی دانشگاهها و موسسات پژوهشی دنیا است؛ در رتبهبندی سایمگو هم تعداد استناداتی که به نشریه شده و هم اهمیت نشریهای که استناد در آن منتشر شده در نظر گرفته میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی با اشاره به آمارهای طرح نوروزی اظهار کرد: از آغاز طرح نوروزی از ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ حدود ۱۸۵ هزار و ۲۹۴ نفر در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی آذربایجان غربی اقامت داشتهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش رشد ۱۳ درصدی داشته است.
رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی، از حضور ۲1 هزار دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: از دل مراکز رشد این دانشگاه، شرکت دانشبنیان بیرون آمده که نقش مهمی در توسعه علمی و اقتصادی استان ایفا میکند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی، با تأکید بر نقش بیبدیل رسانه در فرهنگسازی، خواستار همکاری جدیتر صداوسیمای استان در کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت شد.
در عصر تحول دیجیتال، بهرهگیری از هوش مصنوعی در حوزههای مختلف مدیریتی و اطلاعرسانی به یک ضرورت تبدیل شده است. روابط عمومی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ بهویژه در حوزهای همچون راهداری و حملونقل جادهای که سرعت، دقت و تعامل مؤثر با افکار عمومی نقش حیاتی دارد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه